Activiteiten

Buiten de reguliere lessen zijn er nog extra mogelijkheden voor onze vaste ruiters en amazones! Dit maakt het pony en paardrijden nóg afwisselender!
Hieronder volgt meer informatie! 

Proevenavond F4 en hoger

Op vrijdag 30 maart staan de F-proeven weer op het programma. Heb jij genoeg punten in de F3 behaald en vind je het leuk om te kijken waar jij staat met rijden? Geef je dan snel op! De proeven zullen rond 19.00 uur van start gaan. Kosten voor de proeven zijn 10,50 euro. 
Je dient voor een eigen voorlezer te zorgen. Is er niemand die jou kan voorlezen en wil je dat iemand van Bergemo dat doet? Dan kost dat 3,50 euro. 

Springwedstrijd

De spannende springwedstrijd vindt vrijdag 13 april weer plaats! De springwedstrijd wordt weer in drie verschillende categorieën gereden: 20-30 centimeter, 40-60 centimeter en 60-80 centimeter. Overleg even met jouw instructrice in welke categorie jij het beste mee kunt doen. Kosten voor de springwedstrijd zijn 15,50 euro. 

Ter voorbereiding op de springwedstrijd wordt er op vrijdag 6 april een springles gereden. Geef je snel op! Voor de springles zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kosten voor de springles en -wedstrijd zijn 33,50 euro. 

 Buitenritten

Week 18, 19, 20 en 21 vinden de buitenritten weer plaats. Vanaf CBR 1 maakt elke lesgroep om de week een buitenrit van 2 uur. De week dat er geen buitenrit wordt gereden vindt er dan geen les plaats. De overige lessen maken een buitenrit van 1 uur of hebben les. Het schema voor de buitenritten komt tegen die tijd op het prikbord te hangen.