extra lesmogelijkheden

Buiten de reguliere lessen zijn er nog extra mogelijkheden! Dit maakt het pony en paardrijden nóg afwisselender!
Hieronder volgt meer informatie! 

Springles

De springles van vrijdag 9 juni is ter voorbereiding op de springwedstrijd van 16 juni. De springwedstrijd wordt verreden in twee groepen. De eerste groep gaat om 19.00 uur van start.  

19.00 - 20.00 uur
20.00 - 21.00 uur

Kosten deelname springles en -wedstrijd: €32,50

Springwedstrijd

Vrijdag 16 juni staat de spannende springwedstrijd weer op het programma! Iedereen vanaf niveau F3 en hoger kan zich inschrijven. Er zijn verschillende categorieën waar je op in kan schrijven. Graag voor inschrijving eerst even overleggen met jouw eigen instructeur over welke categorie bij je past. En natuurlijk welke pony/paard bij je past. De springwedstrijd zal om 19.00 uur beginnen met de eerste categorie. 

Categorie 1: 30 - 40 CM
Categorie 2: 40 - 50 CM
Categorie 3: 60 - 80 CM

Kosten: €15,00 per deelname met een paard/pony van Bergemo, €12,50 per deelname met eigen paard Inschrijving is alleen geldig bij directe betaling!

Kom je in de barrage? Dan wordt er dit keer niet gekeken naar de snelste tijd, maar wordt er juist op stijlpunten gereden!

Proevenavond F4 en hoger

Wil jij verder met de FNRS proeven? Geef je dan op voor de proevenavond en laat de jury jouw sterke en zwakke punten beoordelen. Heb je voldoende punten gehaald in F3? Dan mag je meedoen aan deze proevenavond! Om 18:00 uur zal de eerste ruiter/amazone van start gaan.

Datum: Vrijdag 30 juni
Kosten: €10,- per proef

CBR 2 Examen

Zondag 2 juli zal het CBR 2 Examen weer plaatsvinden. Het CBR 2 Examen bestaat uit een praktijkgedeelte te paard en een theorie examen. Deze theorie kun je halen uit het boek 'Haal je ruiterbewijs met plezier' en het boek 'Paard en welzijn'. Beide boeken zijn te bestellen op bol.com.

Het examen zal om 14.00 uur beginnen. Deelname aan het CBR 2 Examen is enkel met toestemming van eigen instructeur! 

Kosten:€10,00 + 1 les van de kaart

Mennen

Mennen is recreatief omgaan met paarden en pony's, zonder op de rug van het paard te hoeven zitten. Dat maakt het mennen geschikt voor iedereen die graag op een ontspannen manier met de paardensport bezig wil zijn. De veiligheid van het paard, de ruiter en de menner staan bij Bergemo voorop. Wij promoten dan ook een goede opleiding voor ruiter en koetsier, zodat zij onder alle omstandigheden het paard onder controle hebben en weten hoe zij zich in het terrein moeten gedragen. De basis daarvoor is dan ook dat je door middel van lessen leert omgaan met alle aspecten die het mennen met zich mee brengen.

We organiseren geregeld menactiviteiten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.