EEN VAKANTIE BIJ BERGEMO MET PAARD & BELEVING!

“Bergemo, een plek die voelt als thuiskomen”

Het is een hele beleving!
Op vakantie gaan bij Bergemo is een hele beleving! Je slaapt in de manege boven de foyer. Op deze manier zijn de pony’s altijd dichtbij! Als je ’s ochtends een rondje door de stallen loopt, zie je misschien nog wel een slapende Bronco of Donder!! Met z’n allen maken we buitenritten en tochten met paard & wagen door de omgeving. We ontdekken de mooiste plekjes van het Nationaal Park 'De Maasduinen’, één van de mooiste nationale parken van Nederland! 

Je verveelt jezelf nooit!
Iedere ochtend leggen de begeleiders uit wat er voor die dag op de planning staat. Na het ontbijt, als de pony’s allemaal wakker zijn geworden, is het “ponytime”! Even lekker borstelen, knuffelen en daarna rijden in de les of in de bossen. Dressuur, springen, spelletjes met en zonder de pony's, zwemmen bij Center Parcs 'het Heijderbos',
bonte avond en een groots kampvuur zijn slechts een aantal voorbeelden*! Per week rijden we minstens 15 uur.

*De activiteiten zijn afhankelijk van het weer en onder voorbehoud van wijzigingen.


Waar slapen de pony’s en waar slaap jij?

De pony’s en paarden
Bergemo bestaat uit een binnenbak en twee buitenbakken. Er zijn ongeveer 50 pony’s en paarden in allerlei soorten en maten, maar ook op verschillende niveaus! De pony’s en paarden hebben een eigen stal of slapen in een groepsstal.

 Tip: Bekijk de video van snurkende Donder op onze Facebookpagina!

 

Je slaapt dichtbij jouw lievelingsdier
Je verblijft in onze groepsaccommodatie, boven de foyer, op ons eigen terrein. Doordat je boven de manege slaapt, ben je altijd dicht bij jouw lievelingsdier en soms hoor je ze zelfs hinniken. De kamers zijn ingericht met stapelbedden en er zijn voldoende sanitaire voorzieningen aanwezig.


Datums & prijzen vakanties bij Bergemo

Ook dit jaar staan er weer verschillende ruiterkampen op de planning bij Bergemo!
Lees snel verder voor de verschillende ruiterkampen en de datums! 

Vierdaagse ruiterkampen
Tijdens dit ruiterkamp verblijf je drie nachten en vier dagen bij ons op het terrein, dicht bij de pony's. Tijdens dit ruiterkamp klim je dagelijks op de pony! Je rijdt onder andere spring- en dressuurles, gaat lekker in de bossen rijden, doet spelletjes met en zonder de pony's en nog veel meer leuke activiteiten! Voor dit ruiterkamp moet je minimaal 7 jaar oud zijn en dien je minimaal één jaar rij-ervaring te hebben.

Data: 22 - 25 juli & 26 - 29 juli
Aankomst: 11.00 uur
Vertrek: 16.30 uur
Kosten: €224,00

Zevendaagse ruiterkampen
Tijdens deze ruiterkampen verblijf je zes nachten en zeven dagen bij ons op het terrein. Dit jaar hebben de twee verschillende soorten ruiterkampen! 

Aankomst: 13.00 uur
Vertrek: 13.00 uur
Prijzen: €377,25 pony en €414,75 paard

U kunt uw zoon/dochter via het inschrijfformulier aanmelden. Vergeet niet om beide kanten van het inschrijfformulier te ondertekenen! Nadat u dit formulier heeft ingevuld, kunt u deze afgeven bij de balie van Bergemo of inscannen en mailen naar info@bergemo.nl

Door het ondertekenen van het inschrijfformulier gaat men automatisch akkoord met de algemene voorwaarden