Activiteiten kalender 

Hieronder in de kalender bieden wij mogelijkheden tot verschillende pony- en paardenactiviteiten. Buiten de schoolvakanties om zijn er doordeweeks minder aanvragen en zullen er voornamelijk privé-activiteiten aangeboden worden. Hierover kunt u contact opnemen via info@bergemo.nl mocht een gewenste datum niet in de kalender staan.

In de kalender kunt u de mogelijke tijden bekijken en in de achterse kolom kunt u de link gebruiken om in te schrijven. Let op! Wilt u met meerdere personen reserveren, dan dient iedere ruiter zich daar voor in te schrijven. Dit kan niet op één inschrijfformulier. Nadat u de link 1x gebruikt heeft, dient u de website even opnieuw op te starten om een volgende inschrijving te voltooien. 

 

TIP! Wilt u een leuke pony- en paardenactiviteit inplannen voor meer dan drie personen? Neem dan even contact met ons op via info@bergemo.nl dan kunnen wij een pony- en paardenarrangement op maat maken. 

Kalender 

Datum: Tijd:  Activiteit: Reserveer link 
23-5
11:00-12:00 uur
Les voor Half - Gevorderde ruiters
Les ervaren
       
       

 

- Staat uw gewenste datum niet in het schema? Dan kunt u via info@bergemo.nl informeren naar de mogelijkheden. Het schema wordt voornamelijk tijdens schoolvakanties aangevuld. 

Bij het reserveren gaat u akkoord met onze reserveringsvoorwaarden. Wij vragen u om deze voorafgaand goed door te nemen.

Reservering Condities

Soort Activiteit  Tarief ( vanaf 13jr paard)
Combi les - terrein   Pony €35,00  -  Paard €40,00
Privéles vanaf 45 minuten  Vanaf €60,00 

Groepsarrangementen
vanaf 3 personen

Vanaf €100,00
*wij hanteren een maximaal gewicht van 95 kg per ruiter 
* Bij prive lessen kan het zijn dat de aangegeven tijd in het schema reeds is volgeboekt, dan kunt u gerust informeren naar andere mogelijkheden.