Leren pony- of paardrijden

Pony- en paardrijlessen op alle niveaus en van jong tot oud!

De introductieles: paardrijden kan al vanaf 8 jaar!

Introductieles

Voor kinderen:
Zit je al in groep 4 of 5? Dan mag je beginnen met onze introductielessen van 30 minuten! Hier leer je nóg meer over ponyrijden! In privéverband (max. 3 deelnemers) zullen de eerste stappen van het ponyrijden worden geleerd. Na ongeveer vijf introductielessen kun je in overleg overstappen naar een doorstroomles.

Voor volwassenen:
Heeft u al jaren de wens om te gaan paardrijden, of heeft u jaren gereden en wilt u dit nu weer gaan oppakken? Informeer dan naar de onze introductielessen. In privéverband (max. 3 deelnemers) zullen we gaan kijken hoe u het beste kan instromen in onze lessen en welke mogelijkheden wij nog meer te bieden hebben.

Eén introductieles kost €20,00

 

De doorstroomles 

De doorstroomles is een les voor kinderen die al een aantal lessen hebben gehad en zich al redelijk vertrouwd voelen op de pony. In deze les leer je stappen, draven, galopperen en je leert de basisfiguren. Ook wordt er aandacht besteed aan theoretische kennis zoals het poetsen en zadelen. In deze les leer je daarnaast alles wat je nodig hebt voor FNRS-niveau F1. Hierna oefen je voor het volgende FNRS niveau, namelijk F2. Bij vragen over het Ruiterpaspoort en de verschillende niveaus kun je terecht bij onze instructrices! Let op! De bovenstaande tarieven wijken af van de tarieven voor ruiters met een (jaar)abonnement. Zij betalen een speciaal tarief. 

Ben jij al een ervaren ruiter?

Heeft u, of uw zoon/dochter reeds ervaring met pony- en/of paardrijden?
Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Samen met onze instructrices kijken we naar de geschikte mogelijkheden. 
Neem contact op via 0485 - 513194 of vul het contactformulier in.

 

Aanmelden voor één van onze lessen?

Aanmelden voor een introductieles, doorstroomles of andere activiteiten? Vul dan onderstaand formulier in


* Deze velden zijn verplicht.


 

Het afmelden van lessen (voor vaste ruiters) kan via het formulier Afmelden.