Paard- en wagentochten 

Heerlijk op pad in Nationaal Park 'De Maasduinen' of op uw eigen locatie?

Organiseer dan een paard- en wagentocht! De duur van de ritten is geheel in overleg samen te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld een tocht van 1,5 uur maken, maar kunt u ook 3 uur onderweg zijn en genieten van een goed gevulde picknickmand. Neem voor de tarieven contact met ons op.

PAARD & WAGENTOCHT MET ROLSTOELLIFT

Een van onze wagens is uitgerust met een rolstoellift, zodat iedereen mee op pad kan tijdens een leuk & gezellige tochtje door de omgeving. Wij verzorgen vele tochten voor diverse woongroepen. Wilt u meer informatie over het organiseren van een paard & wagentocht kunt u contact met ons op nemen via onerstaand contactformulier. 

Wij beschikken over drie wagens, waarvan één uitgerust met een rolstoellift.
De huifwagen kan tegen een meerpijs verwarmd worden.

*Onze ritten op eigen locatie vinden maximaal 5 km vanaf ons ruitersportcentrum plaats.

Tocht met onze gezinswagen (max. 8 personen)

Liever met eigen familie / gezelschap een tocht door de Maasduinen maken? Dat kan, boek dan onze gezellige en knusse gezinswagen voor maximaal 8 personen. Maak een tocht door de Maasduinen waarbij de kinderen ook bij de koetsier voor op de bok mogen zitten. Bij deze tocht is het mogelijk om een lunch of picknickmand voor onderweg mee te nemen!

Prijs vanaf één uur: €115,00
Deze huifwagen kan tegen een meerpijs verwarmd worden.

 

Alle tochten  die wij aanbieden kunnen aangevuld worden met verschillende mogelijkheden denk hierbij aan koffie & gebak, lunches etc. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier 

 

Contactformulier 


* Deze velden zijn verplicht.

Groepstochten voor gasten van Center Parcs 'Het Heijderbos' door De Maasduinen.

Voor iedereen die liever niet zelf op de rug van het paard klimt, organiseren we verschillende tochten met paard en wagen. Deze tochten rijden door de directe omgeving van Bergemo en komen langs alle mooie plekken! 
 
Enkele van onze huifwagens zijn rolstoeltoegankelijk. U dient dit aan te geven bij het maken van een reservering. De tochten dienen vooraf gereserveerd te worden. Gasten van Center Parcs het Heijderbos kunnen deze tochten bij de receptie van het park reserveren of gebruik maken van de Center Parcs App. Kinderen tot 3 jaar zijn gratis! 
Vanaf oktober t/m maart zijn onze huifwagens verwarmd. 

Momenten: woensdag, donderdag en zondag van 10.30-12.00 uur
Prijs: €15,00 per persoon