Paard- en wagentochten voor eigen gezelschap.

Wilt u een paard- en wagentocht organiseren voor uw eigen gezin, familie-uitje, vriendendag of als uitje voor een woongroep? Bekijk dan onderstaande informatie.

Tocht met paard en wagen (max. 25 personen)

Heerlijk op pad in Nationaal Park 'De Maasduinen' of op uw eigen locatie?

Organiseer dan een paard- en wagentocht! De duur van de ritten is geheel in overleg samen te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld een tocht van 1,5 uur maken, maar kunt u ook 3 uur onderweg zijn en genieten van een goed gevulde picknickmand. Neem voor de tarieven contact met ons op.

Wij beschikken over drie wagens, waarvan één uitgerust met een rolstoellift.
De huifwagen kan tegen een meerpijs verwarmd worden.

*Onze ritten op eigen locatie vinden maximaal 5 km vanaf ons ruitersportcentrum plaats.

Tocht met onze gezinswagen (max. 8 personen)

Liever met eigen familie / gezelschap een tocht door de Maasduinen maken? Dat kan, boek dan onze gezellige en knusse gezinswagen voor maximaal 8 personen. Maak een tocht door de Maasduinen waarbij de kinderen ook bij de koetsier voor op de bok mogen zitten. Bij deze tocht is het mogelijk om een lunch of picknickmand voor onderweg mee te nemen!

Prijs vanaf één uur: €100,00
Deze huifwagen kan tegen een meerpijs verwarmd worden.

Groepstochten voor gasten van Center Parcs 'Het Heijderbos' door De Maasduinen.

Voor iedereen die liever niet zelf op de rug van het paard klimt, organiseren we verschillende tochten met paard en wagen. Deze tochten rijden door de directe omgeving van Bergemo en komen langs alle mooie plekken! 
 
Enkele van onze huifwagens zijn rolstoeltoegankelijk. U dient dit aan te geven bij het maken van een reservering. De tochten dienen vooraf gereserveerd te worden. Gasten van Center Parcs het Heijderbos kunnen deze tochten bij de receptie van het park reserveren of gebruik maken van de Center Parcs App. Kinderen tot 3 jaar zijn gratis! 
Vanaf oktober t/m maart zijn onze huifwagens verwarmd. 

Momenten: woensdag, donderdag en zondag van 10.30-12.00 uur
Prijs: €15,00 per persoon