Unieke Groepsarrangementen

Een bedrijfs- of familie uitje? Of wilt u iets bijzonders met de vriendengroep doen? Organiseer het bij Bergemo!

We organiseren diverse soorten arrangementen op eigen terrein of in de prachtige omgeving. Gezamenlijk een (verwarmde) tocht met paard en wagen door het Nationaal Park de 'Maasduinen', paardrijden of spellen op en langs het paard doen. Wij zorgen ervoor dat uw uitstapje een geslaagd evenement wordt.

Wij bieden de volgende arrangementen aan: 

U kunt kiezen uit één van bovenstaande activiteiten, maar natuurlijk is het ook mogelijk om een uniek arrangement te maken aan de hand van uw wensen. Voor groepsaanvragen of meer informatie kunt u het beste contact met ons opnemen via info@bergemo.nl of 0485-513194.
Groepsles

Met z'n allen, en voor de meeste, voor de eerste keer het paard op. Een ervaring die je nooit meer vergeet! Na afloop gezellig bijkletsen onder het genot van een heerlijke barbecue. Informeer naar de mogelijkheden.


Verschillende tochten met paard en wagen

Een tocht met paard een wagen naar het hoogste punt van het Nationaal Park de 'Maasduinen'? Een tocht naar het natuurgebied 'Het Quin'? Of liever een tocht met vrienden en familie naar een eigen locatie? Bergemo heeft verschillende mogelijkheden als het gaat om tochten met paard en wagen. Zo is er een seizoenstocht, namelijk de Aspergetocht. 

Overige informatie:

Graag verstrekken wij u meer informatie op aanvraag. Onze reguliere tochten vertrekken op vaste dagen en tijden, klik hier voor meer informatie. Voor groepen geldt dat we een tocht op maat kunnen maken! De tochten te paard of met paard en wagen zijn ook te combineren met een stop bij Hoeve 'Carpe Diem'. Een nostalgische boerderij in het Nationaal Park de 'Maasduinen, welke onder andere een gezellig boerenterras heeft. Zie ook www.hoevecarpediem.nl

Country- en westernspelen

Ook heel leuk zijn onze welbekende country- en westernspelen met en zonder pony (bijvoorbeeld ringsteken, hoefijzer gooien, estafette, stoelendans, etc.) Gegarandeerd een groot succes! Het programma wordt aangepast naar eventuele ervaring en leeftijd. De kosten voor 1 uur zijn €12,00 p.p. en €19,00 p.p. voor 1,5 tot 2 uur.

Pony-ritjes voor de allerkleinste kinderen

Voor de allerkleinste kinderen bieden wij pony-ritjes van een half uur aan. Een ouder en/of verzorger dient de pony vast te houden terwijl de kleine geniet op de rug van één van onze pony's! De pony-ritjes vinden plaats in het wandelbos van Bergemo. 


Overheerlijke barbecue of gourmet

Zo’n dag maakt natuurlijk hongerig! Een heerlijke barbecue of gourmet compleet verzorgd, maakt een avontuurlijke en actieve dag helemaal af om eens lekker bij te komen. Informeer naar de mogelijkheden!

 

Liever een weekend/week met uw club, vereniging of groep verblijven? 

Groepen kunnen bij ons terecht voor een op maat gemaakt programma en verblijf. Ook kunt u terecht bij onze buren Center Parcs Het Heijderbos of Hoeve "Carpe Diem". Lees hier meer over de mogelijkheden. 

Voor informatie en prijzen neemt u gerust contact met ons op middels het contactformulier.