Unieke Groepsarrangementen

Een bedrijfs- of familieuitje? Of wilt u iets bijzonders met uw vriendengroep doen? Organiseer het bij Bergemo!

Ga samen met je familie op pad met onze gezinswagen tijdens de vakanties! Na afloop heerlijk genieten van koffie met appeltaart.

De gezinswagen is geschikt voor max. 9 personen - De tocht is standaard 60 minuten, maar kan uiteraard  naar wens worden aangepast. 

Voor het reserveren van een Gezinswagen kunt u onderstaand forumulier gebruiken.


* Deze velden zijn verplicht.

We organiseren diverse soorten arrangementen op eigen terrein of in onze prachtige omgeving. Gezamenlijk een (verwarmde) tocht met paard en wagen door het Nationaal Park de 'Maasduinen', paardrijden of spellen op en langs het paard? Wij zorgen ervoor dat uw uitstapje een geslaagd evenement wordt!

Voor groepsaanvragen of meer informatie kunt u het beste contact met ons opnemen via info@bergemo.nl

Met z'n allen, en voor de meesten, voor de eerste keer het paard op. Een ervaring die je nooit meer vergeet! Na afloop gezellig bijkletsen onder het genot van een heerlijke lunch. Informeer naar de mogelijkheden.


Verschillende tochten met paard en wagen

Een tocht met paard een wagen naar het hoogste punt van het Nationaal Park de 'Maasduinen'? Een tocht naar het natuurgebied 'Het Quin'? Of liever een tocht met vrienden en familie naar een eigen locatie? Bergemo heeft verschillende mogelijkheden als het gaat om tochten met paard en wagen. 

Overige informatie:

Graag verstrekken wij u meer informatie op aanvraag. Voor groepen geldt dat we een tocht op maat kunnen maken! 

Pony- en paardenritjes 

Zowel voor jong (vanaf 3 jaar) en oud bieden wij pony-/paardritjes van een half uur aan. Een volwassene dient de pony/ het paard vast te houden terwijl je geniet op de rug van één van onze paarden! De rittjes vinden plaats in het wandelbos van Bergemo. 
Prijs: €20,00 per pony, €25,00 per paard.

Overheerlijke lunch 

Zo’n dag maakt natuurlijk hongerig! Een heerlijke lunch maakt een avontuurlijke en actieve dag helemaal af!
Informeer hiervoor naar de mogelijkheden!