Buitenrittenkalender

Hieronder in de kalender bieden wij de mogelijkheden tot verschillende buitenritten aan. Buiten de schoolvakanties om zijn er doordeweeks minder aanvragen en zullen er voornamelijk privébuitenritten gereden worden. Hiervoor kunt u contact opnemen via info@bergemo.nl. Mocht een gewenste datum niet in de kalender staan, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. 

In de kalender kunt u de mogelijke tijden bekijken en in de achterse kolom kunt u de link gebruiken om in te schrijven. Let op! Wilt u met meerdere personen reserveren, dan dient iedere ruiter zich daar voor in te schrijven. Dit kan niet op één inschrijfformulier. Nadat u de link 1x gebruikt heeft, dient u de website even opnieuw op te starten om een volgende inschrijving te voltooien. 

Vanaf midden maart starten wij onze groepsritten weer op.

 

Datum:
tijd:
Soort buitenrit:
Reserveer link:
 
         
26-5
13:30-15:00 uur
Bosrit half gevorderd 1,5 uur 
Bosrit Half gevorderd
 
29-5
10:30-12:30 uur
Bosrit gevorderd 2 uur 
Bosrit Gevorderd
 

*De aangegeven rittijden zijn incl. poetsen/opzadelen/losrijden

Staat uw gewenste datum niet in het schema? Dan kunt u via info@bergemo.nl informeren naar de mogelijkheden. Het schema wordt voornamelijk tijdens schoolvakanties aangevuld. 

Bij het reserveren gaat u akkoord met onze reserveringsvoorwaarden. Wij vragen u om deze voorafgaand goed door te nemen.

Reservering Condities Bergemo

Tarieven buitenritten 

Soort buitenrit: Tarief ( vanaf 13jr paard)
Half gevorderde buitenrit 1,5 uur  Pony €40,00 - Paard €45,00
Gevorderde buitenrit 2 uur  Pony €47,50 - Paard €52,50 
Privébuitenrit vanaf 1.15 uur Prijs vanaf €95,00 euro 
*wij hanteren een max gewicht van 95 kg 

Let op: Ruiters met een (jaar)abonnement bij Bergemo betalen een speciaal tarief.

Vakantie- en daggasten die vaker komen pony- of paardrijden krijgen korting en kunnen gebruik maken van de Bergemo Voordeelpas.