Wandelaars, pieterpadlopers en fietsers...

 

Vanwege Covid'19 maatregelen die op 13 oktober zijn afgekondigd, is onze foyer gesloten. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Vanaf heden bieden wij op Bergemo (h)eerlijk & puur vlees aan van onze Nederlandse Brandrode x Japanse Wagyu rund aan.

Dit vlees, onder de noemer slow food, is puur, eerlijk en duurzaam vlees wat langzaam heeft mogen groeien zodat alle werkzame stoffen behouden blijven. Dit is 'gezonder' voor mens en dier. Vraag voor het actuele aanbod / prijzen onze medewerkers. 

Wij bieden een kleine lunchkaart aan!

Wilt u tijdens het fietsen of wandelen even een korte pauze inlassen? In onze Foyer kunt u terecht voor heerlijke tosti's, huisgemaakte soep, saucijzenbroodjes, heerlijk gebak en nog veel meer!

Iedereen is welkom! 

Loopt u het Pieterpad etappe Gennep-Vierlingsbeek?

Al zere voeten of een rommelende maag? U bent van harte welkom in de Foyer van Bergemo om even uit te rusten of even gezellig te lunchen. Onderweg komt u onze "Pieter" paal tegen welke u verwijst naar Bergemo. Bij ons kunt u even bijkomen onder het genot van een kopje koffie en een stuk gebak of een heerlijke lunch. In onze Foyer is het helaas niet mogelijk om meegebrachte etenswaren te nuttigen. 

Local, Leuk en Lekker... Het 'Smaakparels' Hoekje

In onze Foyer kunt u terecht voor het ‘Smaakparel’ hoekje. De Smaakparels zijn bedrijven die trots zijn op hun omgeving en op de ambachtelijke producten die ze verkopen! In het 'Smaakparel' hoekje worden streekproducten aangeboden, ieder product heeft daarbij een eigen verhaal. Wij hebben in ons assortiment producten van onder andere de Bourgondische Hoeve, Frutti Confetti, Hoeve "Carpe Diem", Heleno Kruiden, Asperges van Ingenbleek en Boerderijwinkel Cornelissen.

                     Tip! De streekproducten zijn ook leuk om als cadeau te geven.

 Kom langs en maak kennis met de 'Smaakparels'!   
    www.smaakparels.nl