Buren van Centerparcs het Heijderbos

Al jaar en dag zijn wij buren van CenterParcs het Heijderbos! Een unieke samenwerking wat men niet snel elders vindt. Op vakantie bij CenterParcs het Heijderbos en pony/paardrijden bij Bergemo. 

Jong en oud, kunnen zich uren vermaken op het Heijderbos en bij ons! Maak samen met je familie een paardenritje door de Maasduinen of boek een pony-ritje voor de mini pony-fans. Kortom een geweldig leuke vakantie of weekendje weg.

Een extra toevoeging of het je weekendje weg of vakantie? Boek het arrangement dagdeel je eigen pony!

Dit arrangement is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar met minimaal 1,5 jaar wekelijkse rij-ervaring. Een droom die voor vele kinderen uitkomt. Een pony voor een dag. Lekker uren poetsen,knuffelen en zelfs rijden. Je vakantie kan al niet meer stuk. 

Deze activiteit is vooraf  online boeken via webshop van het Heijderbos.

Center Parcs het Heijderbos

Slaap gezellig met z'n allen in een bungalow bij Center Parcs het Heijderbos. Na het paardrijden neem je een duik in het overdekte Aqua Mundo of bezoek je de Jungle dome. Het park ligt op loopafstand van Bergemo! Bij interesse neem contact met ons op!

       

In 2015 organiseerden we in samenwerking met Center Parcs het Heijderbos Penny's Pony Plezier.

Tijdens dit weekend hadden de ruitertjes pony-time, gingen ze paardenkoekjes bakken, draaide er een film in onze echte pony-bioscoop, werd er een tocht met paard en wagen georganiseerd en nog veel meer! Hieronder staan een paar foto's!