OVERNACHTINGSMOGELIJKHEDEN

Wij bieden verschillende overnachtingsmogelijkheden aan. Je kunt met z'n allen boven de manege slapen, lekker dicht bij de paarden. Of hoe heerlijk is het om na een hele dag met de paarden even bij te komen in een bungalow van Center Parcs het Heijderbos?! Bezoek de Jungle Dome of sluit de dag af in de Aqua Mundo.. Liever iets rustiger en midden in de natuur verblijven? Overnacht dan op de nostalgische boerderij Hoeve 'Carpe Diem'. 

 

B&B en mini-camping Hoeve 'Carpe Diem'

Wil je liever op een boerderij-kamer of op de mini-camping overnachten? Dan is overnachten bij Hoeve 'Carpe Diem' een mogelijkheid. Deze nostalgische boerderij ligt op slechts 10 minuten rijden van Bergemo! Kijk ook eens op www.hoevecarpediem.nl

          

Voor meer informatie en/of reservering neem contact met ons op.

Center Parcs het Heijderbos

Slaap gezellig met z'n allen in een bungalow bij Center Parcs het Heijderbos. Na het paardrijden neem je een duik in het overdekte Aqua Mundo of bezoek je de Jungle dome. Het park ligt op loopafstand van Bergemo! Bij interesse neem contact met ons op!

       

In 2015 organiseerden we in samenwerking met Center Parcs het Heijderbos Penny's Pony Plezier.

Tijdens dit weekend hadden de ruitertjes pony-time, gingen ze paardenkoekjes bakken, draaide er een film in onze echte pony-bioscoop, werd er een tocht met paard en wagen georganiseerd en nog veel meer! Hieronder staan een paar foto's!