Ben je op vakantie bij Center Parcs het Heijderbos?

Verblijf je op een camping in de buurt? Of wil je gewoon een leuk dagje uit?

Nieuw!! overnachten & paardrijden in de Maasduinen


Wij hebben een breed aanbod van activiteiten voor vakantiegangers en daggasten! Een tocht met paard en wagen? Of misschien wil je tijdens de vakantie jouw 'eigen pony' voor een dagdeel? Hieronder staan de mogelijkheden!

Wij bieden de volgende activiteiten aan:  Pony-ritje

Voor de allerkleinste kinderen bieden wij pony-ritjes van een half uur aan. Een ouder en/of verzorger dient de pony vast te houden terwijl de kleine geniet op de rug van één van onze pony's!

Leeftijd: 2-12 jaar ( in overleg ook voor oudere kinderen mogelijk)
Prijs: €14,00 per pony voor 30 minuten

Dagen & tijden: 
Dagelijks van 11.00 - 15.00. 

                                                                       Reserveren op voorhand is hierbij noodzakelijk. 

     

 

Dagdeel 'Mijn eigen pony'

Heb je altijd al jouw eigen pony willen hebben? Deze droom komt uit bij Bergemo! Help mee met de dagelijkse werkzaamheden en verzorging van jouw lievelingsdier. Voer, borstel en vertroetel jouw eigen pony. Na de verzorging mag je (minimaal) een uur lang in groepsverband ponyrijden. Het programma wordt aangepast op jouw niveau! Om deel te nemen dien je wel minimaal 1 jaar wekelijks les-ervaring te hebben. Gasten van Center Parcs het Heijderbos verwijzen we voor boekingen naar https://my.centerparcs.nl/nl-nl/login of neem telefonisch contact op met Center Parcs via 0485-496857. Voor vakantie- of daggasten van campings of andere bungalowparken uit de buurt, neemt u contact met ons op via info@bergemo.nl voor meer informatie!  

Leeftijd: 9-15 jaar.
Het arrangement is incl. lunch met jouw pony.
Dinsdag en zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur.

Deze activiteit dient vooraf te worden gereserveerd. 

 
                      Thematochten met paard en wagen

Voor iedereen die liever niet zelf op de rug van het paard klimt, organiseren we verschillende tochten met paard en wagen. Deze tochten rijden door de directe omgeving van Bergemo en komen langs alle mooie plekken! Wij hebben onze wagens volledig COVID'19 proof gemaakt zodat u met uw gezin in een eigen compartiment kunt plaatsnemen. Een veilig maar vooral heel leuk uitje!
 
 Enkele van onze huifwagens zijn rolstoeltoegankelijk. U dient dit aan te geven bij het maken van een reservering. De tochten dienen vooraf gereserveerd te worden. Gasten van Center Parcs het Heijderbos kunnen deze tochten bij de receptie van het park reserveren. Kinderen tot 3 jaar zijn gratis! 

Vanaf 1 april maken wij op woensdag, donderdag en zondag een tocht door onze prachtige omgeving. De tochten starten op 11.00 uur op het receptieplein en duren 1,5 tot 2 uur. er zal onderweg een stop worden gemaakt op  "Hoeve Carpe Diem ". De kosten bedragen € 13,50 per persoon.  

* tijdens renovatiewerkzaamheden op het Heijderbos is het vertrek en eindpunt Bergemo

 

 

 

 

Rondleiding door de stallen

Heb je altijd al eens willen weten wat onze pony's en paarden eten en waar ze slapen?
Kom dan op dinsdag of zaterdag naar onze stallen voor een rondleiding!

Dinsdag en zaterdag om 10.30 uur
Deze rondleiding is gratis!

* momenteel orginiseren wij vanwege COVID'19 maatregelen geen rondleidingen

 

 

 
Hieronder staan enkele foto's van het dagdeel 'mijn eigen pony'.

Ben jij toe aan meer uitdaging? 

Voor iedereen die op zoek is naar meer uitdaging bieden wij verschillende lessen en buitenritten aan! Leer de beginselen van het paardrijden of geniet van de natuur op de rug van het paard. De lessen en bosritten worden gegeven op verschillenden niveaus, voor iedereen met of zonder ervaring! Kijk hier voor meer informatie over de lessen en de buitenritten