Ben je op vakantie bij Center Parcs het Heijderbos?

Verblijf je op een camping in de buurt? Of wil je gewoon een leuk dagje uit?

Nieuw!! overnachten & paardrijden in de Maasduinen


Wij hebben een breed aanbod van activiteiten voor vakantiegangers en daggasten! Een tocht met paard en wagen? Of misschien wil je tijdens de vakantie jouw 'eigen pony' voor een dagdeel? Hieronder staan de mogelijkheden!

Wij bieden de volgende activiteiten aan: Pony-ritje / Paard-ritje 

Voor jong en oud bieden wij ritjes op een pony/paard aan! Samen een half uur genieten door het Bergemo bosje waarbij een ouder/ volwassene de pony of het paard begeleidt.

Leeftijd: 3-85 jaar 
Prijs: €15,00 per pony  & vanaf 13 jaar paard €17,50
Dagen & tijden: 
Dagelijks van 11.00 - 15.00. 

                                                            U dient hiervoor een afspraak te maken. 

     

 

Dagdeel 'Mijn eigen pony'

Heb je altijd al jouw eigen pony willen hebben? Deze droom komt uit bij Bergemo! Help mee met de dagelijkse werkzaamheden en verzorging van jouw lievelingsdier. Voer, borstel en vertroetel jouw eigen pony. Na de verzorging mag je (minimaal) een uur lang in groepsverband ponyrijden. Het programma wordt aangepast op jouw niveau! Om deel te nemen dien je wel minimaal 2 jaar wekelijks les-ervaring te hebben. Gasten van Center Parcs het Heijderbos verwijzen we voor boekingen naar https://my.centerparcs.nl/nl-nl/login of neem telefonisch contact op met Center Parcs via 0485-496857. Voor vakantie- of daggasten van campings of andere bungalowparken uit de buurt, neemt u contact met ons op via info@bergemo.nl voor meer informatie!  

Leeftijd: 10 jaar en ouder.
Het arrangement is incl. lunch met jouw pony.
Dinsdag en zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur.

Deze activiteit is tijdelijk niet beschikbaar.

 
                      Thematochten met paard en wagen

Voor iedereen die liever niet zelf op de rug van het paard klimt, organiseren we verschillende tochten met paard en wagen. Deze tochten rijden door de directe omgeving van Bergemo en komen langs alle mooie plekken! Wij hebben onze wagens volledig COVID'19 proof gemaakt zodat u met uw gezin in een eigen compartiment kunt plaatsnemen. Een veilig maar vooral heel leuk uitje!
 
 Enkele van onze huifwagens zijn rolstoeltoegankelijk. U dient dit aan te geven bij het maken van een reservering. De tochten dienen vooraf gereserveerd te worden. Gasten van Center Parcs het Heijderbos kunnen deze tochten bij de receptie van het park reserveren. Kinderen tot 3 jaar zijn gratis! 

Woensdag, Donderdag en Zondag van 10.30-12.00 uur

prijs: €13,50 per persoon

NIEUW: GEZINSWAGEN

Liever met eigen familie / gezelschap een tocht door de Maasduinen maken? Dat kan, boek dan onze gezellig en knusse gezinswagen voor maximaal  8 personen. Maak een tocht door de Maasduinen waarbij de kinderen omstebeurt voor bij de bok mogen zitten.

vanaf 1 uur prijs: €85,00 euro

 

 

 

Rondleiding door de stallen

Heb je altijd al eens willen weten wat onze pony's en paarden eten en waar ze slapen?
Kom dan op dinsdag of zaterdag naar onze stallen voor een rondleiding!

Dinsdag en zaterdag om 10.30 uur
Deze rondleiding is gratis!

* momenteel orginiseren wij vanwege COVID'19 maatregelen geen rondleidingen

 

 

 
Hieronder staan enkele foto's van het dagdeel 'mijn eigen pony'.

Ben jij toe aan meer uitdaging? 

Voor iedereen die op zoek is naar meer uitdaging bieden wij verschillende lessen en buitenritten aan! Leer de beginselen van het paardrijden of geniet van de natuur op de rug van het paard. De lessen en bosritten worden gegeven op verschillenden niveaus, voor iedereen met of zonder ervaring! Kijk hier voor meer informatie over de lessen en de buitenritten