Ben je op vakantie bij Center Parcs het Heijderbos?

Verblijf je op een camping in de buurt? Of wil je gewoon een leuk dagje uit?


Wij hebben een breed aanbod van activiteiten voor vakantiegangers en daggasten! Een tocht met paard en wagen, of een rondje op de pony met uw zoon/dochter? Hieronder staan de mogelijkheden!

Wij bieden de volgende activiteiten aan: Ponyritje / Paardritje 

Voor jong en oud bieden wij ritjes op een pony/paard aan! Samen een half uur genieten door het Bergemo bosje waarbij een ouder/ volwassene de pony of het paard begeleidt.

Leeftijd: 3-85 jaar 
Prijs: €17,50 per pony  & vanaf 13 jaar paard €20,00
Dagen & tijden: 
Bijna dagelijks van 11.00 - 15.00 uur. 

           U dient hiervoor een afspraak te maken.
Bel hiervoor naar 0485-513194.    

 
                      Thematochten met paard en wagen

Voor iedereen die liever niet zelf op de rug van het paard klimt, organiseren we verschillende tochten met paard en wagen. Deze tochten rijden door de directe omgeving van Bergemo en komen langs alle mooie plekken! 
 
 Enkele van onze huifwagens zijn rolstoeltoegankelijk. U dient dit aan te geven bij het maken van een reservering. De tochten dienen vooraf gereserveerd te worden. Gasten van Center Parcs het Heijderbos kunnen deze tochten bij de receptie van het park reserveren of gebruik maken van de Center Parcs App. Kinderen tot 3 jaar zijn gratis! 

Momenten: Woensdag, donderdag en zondag van 10.30-12.00 uur

Prijs: €13,50 per persoon

NIEUW: GEZINSWAGEN

Liever met eigen familie / gezelschap een tocht door de Maasduinen maken? Dat kan, boek dan onze gezellig en knusse gezinswagen voor maximaal  8 personen. Maak een tocht door de Maasduinen waarbij de kinderen ook bij de koetsier voor op de bok mogen zitten. Bij deze tocht is het mogelijk om een lunch of picknickmand voor onderweg mee te nemen!

Prijs vanaf één uur: €95,00 euro

 

 

Rondleiding door de stallen

* Momenteel is het even niet mogelijk om een kijkje te nemen in onze stallen. Zodra dit weer mogelijk is, geven wij dit meteen aan!

Heb je altijd al eens willen weten wat onze pony's en paarden eten en waar ze slapen?
Kom dan op dinsdag of zaterdag naar onze stallen voor een rondleiding!

Dinsdag en zaterdag om 10.30 uur
Deze rondleiding is gratis!

 

 

 

Ben jij toe aan meer uitdaging? 

Voor iedereen die op zoek is naar meer uitdaging bieden wij verschillende lessen en buitenritten aan! Leer de beginselen van het paardrijden of geniet van de natuur op de rug van het paard. De lessen en bosritten worden gegeven op verschillenden niveaus, voor iedereen met of zonder ervaring! Kijk hier voor meer informatie over de lessen en de buitenritten