lessen in groepsverband

Al bijna 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het geven van lessen op alle niveaus. Het pony- of paardrijden in groepsverband is een goede en leuke manier van het leren pony- of paardrijden. Jong en oud, beginner of ervaren, iedereen kan bij ons terecht! Pony- of paardrijden doe je bij ons volgens het ruiterpaspoort van de FNRS. Lees hieronder meer!


Paardrijden met FNRS niveaus volgens het ruiterpaspoort


Onze lessen worden gegeven aan de hand van het FNRS Ruiterpaspoort. Je begint in een groepsles op het niveau F1 en vanuit daar kun je doorgroeien naar een hoger niveau. Lees hieronder de toelichting over FNRS en het ruiterpaspoort! Klik hier voor een overzicht waarin staat wat de FNRS niveaus inhouden. 


Waarom zijn wij een FNRS ruitersportcentrum?

FNRS staat voor Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra en is een brancheorganisatie voor Hippische ondernemers. Het keurmerk FNRS garandeert onder andere:
   - Gediplomeerde instructeurs
   - Verzorgde en gezonde paarden
   - Veilig en plezierig paardrijden
   - Erkende ruiteropleidingen


Een 4 sterren FNRS ruitersportcentrum

De doelstelling van de FNRS is om de rijkunst in Nederland te verhogen en het welzijn van de paarden te bevorderen. Op alle FNRS ruitersportcentra is het mogelijk om gebruik te maken van een ruiterpaspoort om aan te tonen hoeveel ervaring je hebt. Het is bij FNRS Ruitersportcentrum Bergemo mogelijk om je ruiterpaspoort af te laten stempelen. FNRS Ruitersportcentrum Bergemo heeft tijdens de eerste uitreiking van de FNRS sterren een viertal sterren behaald. 


Het FNRS ruiterpaspoort

 Zodra je wekelijks bij Bergemo komt pony- of paardrijden, vragen wij een persoonlijk  ruiterpaspoort voor jou aan. In dit ruiterpaspoort worden jouw vorderingen zoals lessen, buitenritten en behaalde diploma's bijgehouden. Het ruiterpaspoort is landelijk erkend en kan worden  gebruikt bij alle FNRS Ruitersportcentra in Nederland. 

 

Tarieven

Als je wekelijks pony- of paard komt rijden bij Bergemo is het verstandig om een (jaar)abonnement af te sluiten. Heb je interesse? Informeer bij onze instructrices naar wat de mogelijkheden zijn en welke les het beste bij je past.

Ponyrijden is mogelijk vanaf €15,50  per les met een jaarabonnement.
Paardrijden is mogelijk vanaf €18,00 per les met een jaarabonnement.

De bovenstaande tarieven zijn exclusief de kosten voor het ruiterpaspoort. Deze kosten bedragen €25,75 per jaar. Wanneer de lesovereenkomst is ondertekent, ontvangt u van de FNRS een factuur om deze kosten te voldoen.

In onderstaande link vindt u de voordelen van een jaarabonnement in combinatie met een KNHS lidmaatschap.

http://cdn1.bergemo.nl/uploads/Editor/bergemo-voordeel.docx

Meer dan alleen pony- of paardrijden

Tijdens de lessen staan paard en beleving centraal. We bieden veel variatie in de lessen, maar ook bieden we extra activiteiten aan, zoals springwedstrijden, proeven en andere leuke activiteiten! Kijk eens in de agenda voor een overzicht van de activiteiten!

Heb je al ervaring met pony- en paardrijden?

Dan bieden wij genoeg mogelijkheden om in te stromen in een van onze groepslessen! Vraag naar de mogelijkheden!

Het veiligheidscertificaat

FNRS Ruitersportcentrum Bergemo is sinds 3 februari 2004 in het bezit van het veiligheidscertificaat. Dit certificaat staat voor een FNRS Ruitersportcentrum dat streeft naar veilig en verantwoord paardrijden. Voor meer informatie kun je terecht op www.veiligpaardrijden.nl.