3- daagse vakantie bij Bergemo met Paard & Beleving!

EEN VAKANTIE BIJ BERGEMO
MET PAARD & BELEVING!

“Bergemo, een plek die voelt als thuiskomen”

Het is een hele beleving!
Op vakantie gaan bij Bergemo is een hele beleving! Je slaapt in de manege boven de foyer. De pony’s zijn altijd dichtbij! Als je ’s ochtends een rondje door de stallen loopt, zie je misschien nog wel een slapende Bronco of Donder!! Met z’n allen maken we buitenritten en tochten met paard & wagen door de omgeving. We ontdekken de mooiste plekjes van het Nationaal Park de ‘Maasduinen’, één van de mooiste nationale parken van Nederland! 

Je verveelt jezelf nooit!
Iedere ochtend leggen de begeleiders uit wat er voor die dag op de planning staat. Na het ontbijt, als de pony’s allemaal wakker zijn geworden, is het “ponytime”! Even lekker borstelen en knuffelen en daarna erop rijden.
Dressuur, springen, spellen, zwemmen bij Center Parcs het Heijderbos, bonte avond en een groots kampvuur zijn slechts een aantal voorbeelden*! Per week rijden we minstens 15 uur.
*De activiteiten zijn afhankelijk van het weer en onder voorbehoud van wijzigingen.

Waar slapen de pony’s en waar slaap jij?

De pony’s en paarden
Bergemo bestaat uit een binnenbak en twee buitenbakken. Er zijn ongeveer 50 pony’s en paarden in allerlei soorten en maten, maar ook op verschillende niveaus! De pony’s en paarden hebben een eigen stal of slapen in een groepsstal.

 Tip: Bekijk de video van snurkende Donder op onze Facebookpagina!

Je slaapt dichtbij jouw lievelingsdier
Je verblijft in onze groepsaccommodatie, boven de foyer, op ons eigen terrein. Doordat je boven de manege slaapt, ben je echt dicht bij jouw lievelingsdier en soms hoor je ze zelfs hinniken. De kamers zijn ingericht met stapelbedden en er zijn voldoende sanitaire voorzieningen.

Datums & prijzen vakanties bij Bergemo

De georganiseerde vakanties van Bergemo zijn in de zomervakantie op:

 3- daagse vakantie Bergemo
-Zondag 24 juli t/m dinsdag 26 juli
-Woensdag 27 juli t/m zaterdag 29 juli
Leeftijd: 7 t/m 10 jaar
€224,00 per persoon

7- daagse vakantie Bergemo
-Zondag 7 augustus t/m zaterdag 13 augustus
-Zondag 14 augustus t/m zaterdag 20 augustus
Leeftijd: 10 t/m 15 jaar
Ervaring: vanaf 1 jaar wekelijks rijervaring
€377,25 per persoon per pony
€414,75 per persoon per paard

Uiteraard is het ook mogelijk om je eigen pony/paard mee te nemen.

U kunt uw zoon/dochter via het inschrijfformulier aanmelden. Vergeet niet om beide kanten van het inschrijfformulier te ondertekenen. Nadat u dit formulier heeft ingevuld, kunt u deze afgeven bij de balie van Bergemo of inscannen en mailen naar info@bergemo.nl

Naar het overzicht